Mikä on kehon lääketieteellinen bioresonanssi-diagnostiikka?

1. Oletko koskaan kuullut bioresonanssidiagnostiikasta?

Kehon lääketieteellinen bioresonanssidiagnostiikka on nykypäivänä kaikkien saatavilla. Mutta kaikkialla tätä palvelua ei kuitenkaan saa. Kävin bioresonanssidiagnostiikassa Tallinnassa tunnetulla lääkehieroja-terapeutilta Marina Lyashilla. Olen käynyt hänen luonaan aiemmin useamman kerran mm. hieronnassa (suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sisäelinten hierontaa! – puhuin siitä Instagram-blogissani) sekä osteopatiohoidossa. Lisäksi Marina on myös BRT-diagnostiikan asiantuntija.

2. Mikä se on?

BRT-diagnostiikka on yksi monista elimistön toimintaa mittaavista diagnostisista työkaluista. Yhä useammat ihmiset ajattelevat terveyttään paitsi silloin, kun jokin häiritsee, myös paljon aikaisemmin, kun vielä mihinkään ei satu. Loppujen lopuksi tällaisen ajanmukaisen, turvallisen ja informatiivisen tutkimusmenetelmän avulla tauti on helpompi ehkäistä, kuin kuluttaa rahaa sen kalliiseen hoitoon myöhemmin.

Lyhyesti tiivistettynä bioresonanssidiagnostiikka antaa käsityksen koko elimistön toiminnasta. Ohjelma käy läpi kaikki kehon järjestelmät. Ihminen voi saada käsityksen siitä, miten hänen verenkiertoelimet, keuhko-, ruoansulatus-, hormoni-, tuki- ja liikuntaelinjärjestelmä, sidekudos, virtsaelimet, imusolmuke, hormonitoiminta ja aivot toimivat. 

Bioresonanssidiagnostiikka on täysin kivuton toimenpide, joka ei vaadi ennakkovalmisteluita.

Hämmästyttävää oli nähdä myös aurani tila – kyllä, kyllä, tämäkin näkyy raportissa. Heti tuli  selväksi, että pari meditaatiota ei olisi nyt ollenkaan huonoksi! Juuri bioresonanssidiagnoosia edeltävänä päivänä toimin luennoitsijana isossa tapahtumassa, joka tietysti vei minulta paljon voimia (vaikkakin tykkään erittäin paljon työstäni ja voisin tehdä sitä 24/7), ja tämä rasitus näkyi tuloksessani selvästi. 

Muuten, jos olet joskus ajatellut omaa sisäistä mikrobimaailmaasi ja sen asukkaita (tarkoitan patogeenistä flooraa), niin BRT-diagnostiikka auttaa sinua tässä. Itse asiassa tällaisia “vuokralaisia” on erittäin vaikea saada kiinni. Miksi luulet, että Suomessa ei ole edes sellaista erikoisalaa kuin parasitologi? Tietysti on olemassa tartuntatautien asiantuntija (infektiolääkäreitä), mutta sellaista ammattilaista, joka olisi erikoistunut nimenomaan parasitologiaan, ei Suomesta helposti löydy.

Tämä johtuu siitä, että parasitoosin diagnosointi ei ole niin helppoa. En voi sanoa, että BRT-diagnostiseen tulokseen tässä suhteessa voi luottaa 100% varmuudella, mutta ainakin välillisesti se voidaan ainakin omasta mielestäni ottaa huomioon. BRT onkin erinomainen lisä kokonaiskuvaan. Bioresonanssidiagnostiikka paljastaa tietoa ongelmista, jotka vaativat lisätutkimuksia.

3. Kenelle BRT on tarkoitettu?

Kaikille, jotka haluavat tietää enemmän itsestään ja kehostaan. Heille, jotka rakastavat mitata kaikkea. BRT:tä kannattaa käyttää menetelmänä, joka täydentää kuvaa terveydentilastasi – eräänlaisena puuttuvana palana palapelistä. Tämä menetelmä on erityisen hyvä lapsille, koska ihoa ei tarvitse vahingoittaa eikä pistää. Diagnostiikka ei siis tunnu miltään!

4. Miten diagnostiikka tapahtuu?

Kehon bioresonanssidiagnostiikka tehdään useissa vaiheissa, jotka kaikki ovat täysin kivuttomia. Tutkimukseen käytetään tietokonediagnostiikkalaitteita, joissa on erityiset anturit. Anturit kiinnitetään päähän ja jalkojen ja käsien tulee olla kosketuksissa kuparisiin kapuloihin. Seuraavaksi asiantuntija laittaa tietokoneen päälle ja muutaman minuutin kuluttua raportti näkyykin jo näytöllä. Sormissa olevien antureiden kautta henkilöön kohdistetaan magneettinen pulssi tietyn patogeenin taajuudella (sen patogeenin, jonka haluat tarkistaa). Toimenpiteessä toimii nk. bioresonanssilaki, josta tämän tekniikan nimi tulee – bioresonanssidiagnostiikka. Mikäli etsittävää patogeenia on ihmiskehossa, magneettikentän intensiteetti akupunktiopisteissä kasvaa huomattavasti. Laite analysoi vastaanotetut tiedot ja tekee “diagnoosin”.

Mittaus oli kaiken kaikkiaan jännittävä ja mielenkiintoinen kokemus!

Tiivistän nyt kaiken vielä alle:

  • Bioresonanssidiagnostiikka on turvallinen toimenpide –  täysin vaaraton (sopii myös  lapsille), ei aiheuta kipua tai epämukavuutta
  • Tunnistaa kaikki taudinaiheuttajat (patogeeniset bakteerit, virukset, sienet, helmintit), niiden sijainnin ja infektioasteen 
  • Ei kirurgisia toimenpiteitä – loppuraportti voidaan tehdä ilman ihon traumatisointia
  • Saat tarkastuksen tuloksen paikan päällä
  • Määrittää elinten, järjestelmien ja yksittäisten solujen tilan
  • Mukavuus – ennakkovalmistelua ei tarvita
  • Kattava bioresonanssidiagnostiikka – mahdollistaa koko kehon tutkimisen
  • Ei sivuvaikutuksia

Minulle bioresonanssidiagnostiikka oli erittäin jännittävä ja mielenkiintoinen kokemus. Täytyy myöntää, monet asiat osuivat yhteen (sen, minkä tiesin jo muista tutkimusmenetelmistä)! 

Jaan mielelläni teidän kanssanne asiantuntijani yhteystiedot, mikäli sinulla heräsi kiinnostus  käydä bioresonanssidiagnostiikassa Tallinnan matkalla tai kääntyä Marinan puoleen esimerkiksi hierontaa ajatellen (kannattaa kokeilla – sillä terapeuttinen vaikutus tuntuu heti, etenkin imukuppihieronnassa, ihan parasta!)

Marinan löydät Nautica kauppakeskuksesta toisesta kerroksessa Aulis kauneushoitolassa tiistaisin ja torstaisin. Hän ymmärtää hiukan suomea ja puhuu mm. englantia ja venäjää.

Marinaan voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.
Puhelinnumero (+372) 5016635
Sähköposti: info@masmar.eu

Previous Article

Vinkkejä stressin lievittämiseen

Next Article

RoClinicalla selvisi piilevät ruoka-aineallergiani ja sain helpotusta akneen

Related Posts