REVIV tarjoaa maailmalla suosittua IV-terapiaa Tallinnassa

REVIV tarjoaa IV-terapiaa eli suonensisäisesti annettuja vitamiini-, hivenaine-, mineraali-, elektrolyytti -hoitoja. IV-terapian tavoitteena on pitää huolta, että keho saa riittävän määrän tärkeitä vitamiineja, hivenaineita ja peptiineja toimiakseen optimaalisella tavalla. Hoito räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. REVIVissä on myös mahdollista teettää erilaisia laboratoriotutkimuksia, joiden avulla hoidoista saa parhaan mahdollisen hyödyn irti. IV-terapia sopii kaikille, jotka haluavat maksimoida hyvinvointinsa sekä ennaltaehkäistä terveysongelmia. 

REVIV tarjoaa sinulle koodilla GEDIKE 10 % alennuksen IV-hoidoista.

Tunnelma kuin spassa – lääkäri ja sairaanhoitajat varmistavat turvallisen ja räätälöidyn hoidon

REVIVin moderni klinikka löytyy aivan Tallinnan Stockmannin vierestä. Raikkaassa tilassa on seesteinen tunnelma ja heti klinikalle saapuessa tuntee olevansa luotettavissa ja osaavissa käsissä. Klinikan henkilökunta koostuu sairaanhoitajista ja hoitoja valvoo lääkäri.

Ennen hoitojen aloittamista asiakkaan kanssa käydään rauhassa läpi tavoitteet sekä nykyinen terveydentila. Sen jälkeen siirrytään hoitohuoneeseen, joko yksin tai kaverin kanssa. Yhteen huoneeseen mahtuu kerralla 1- 4 henkilöä, joten hoidosta voi nauttia yhdessä puolison kanssa tai vaikkapa ystäväporukassa. Sairaanhoitaja asettaa tipan paikoilleen, jonka jälkeen voi vaikkapa ottaa pienet torkut samalla, kun kehoon virtaa elinvoimaa. 

Vaikutuksen voi tuntea välittömästi hoidon jälkeen. Vaikka itse tiputus ei tunnu miltään, peilistä huomaa, että poskia hiukan punoittaa ja olo on rauhallisen energinen. Hyvä olo jatkuu pitkään IV-terapian jälkeen ja vitamiinit ja hivenaineet antavat keholle pitkäaikaisia hyötyjä. 

IV-terapiaan ei tarvitse erityisemmin valmistautua. Erityisen rankkaa urheilusuoritusta ei suositella ennen tai heti jälkeen hoidon, hoito ei sovi raskaana oleville, munuaisvaivoista kärsiville tai tiettyjen sydänongelmien kanssa kamppaileville. Hoitoon tulee aina varata aika etukäteen ja sen sopivuuden itselleen voi aina varmistaa klinikan osaavalta henkilökunnalta. 

Klinikan palveluvalikoimaan kuuluvat myös suoraan lihakseen pistettävät vitamiiniruiskeet, joilla voi varmistaa vitamiinin pitkäkestoisen vapautumisen elimistöön sekä analyysit, joilla selviää mahdolliset puutostilat. Vitamiini-injektioiden hinnat alkavat muutamista kymmenistä euroista ja IV-terapia maksaa riippuen cocktailista 99 – 349 euroa. REVIViin voi hankkia myös lahjakortteja. 

REVIV tarjoaa rentouttavan luksuskokemuksen modernissa ympäristössä

REVIVissä vierailu on todellinen luksuskokemus ja vaikka hoito kestää tiputettavasta määrästä riippuen vain 20-40 minuuttia, tuntuu että olisi viettänyt vähintäänkin päivän rentouttavassa spassa. Valoisaan klinikkaan on helppo tulla mistä päin kaupunkia tahansa ja hoidon jälkeen voi lähteä lounaalle tai shoppailemaan täynnä energiaa ja erityisen hyvän fiiliksen kera. REVIVin henkilökunta ottaa asiakkaat lämpimästi vastaan ja ammattitaitoiset sairaanhoitajat ja lääkärit osaavat vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin. 

Henkilökunnan kanssa kommunikointi sujuu englanniksi. Lääkäri ja hoitajat puhuvat myös jonkin verran suomea, joten kielitaito ei ole este vierailulle.

REVIV tarjoaa sinulle koodilla GEDIKE 10 % alennuksen hoidoista.

Kansainvälinen REVIV ketjuu toimii useissa eri maissa

Tallinnan REVIV on tällä hetkellä ainoa Virossa toimiva REVIV-klinikka. REVIV on lähtöisin Yhdysvalloista ja toimii tällä hetkellä useassa eri maassa ja kaupungissa. Virossa ketju avasi ensimmäisen klinikan vuonna 2021.    

Aukioloajat ja yhteystiedot

Ma-Pe 09.00 – 20.00
La 10.00 – 16.00

Osoite: Tartu mnt. 25

REVIVin hoitoihin pääsee tutustumaan klinikan nettisaitilla, jossa voi myös varata ajan.

Previous Article

Halos-suolaterapia sopii koko perheelle

Next Article

Hemmottelua päästä varpaisiin ihanassa G.Barissa

Related Posts