Hemmottelua päästä varpaisiin ihanassa G.Barissa

G.Bar on ihanilla karkkiväreillä kuorrutettu kauneushoitola, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, mani- ja pedikyyrit, kulmien muotoilu ja -laminointi, kampaamopalvelut, depilaatiot, hieronnat sekä meikkaukset. Suosittu täyden palvelun kauneushoitola sijaitsee Kadriorgissa.

G.Bar on kauneushoitola ja vähän enemmän

G.Bar on ympäri maailmaa franchising -periaatteella toimiva kauneushoitola, jonka palveluvalikoima kattaa oikeastaan ihan kaiken, mitä ulkoiseen kauneudenhoitoon liittyy. Ukrainan Kiovasta lähtöisen oleva beauty bar on panostanut valikoiman lisäksi myös tunnelmaan. Ihanat karkkivärit ja leikkisä sisustus oikein kutsuvat hemmotteluun ja saavat arkipäivänkin tuntumaan juhlalta. 

Tämä hoitola on trendin harjalla ja beauty barin menusta löytyvätkin aina kauneudenhoidon uusimmat tuulet. Hoitolassa voi piipahtaa vaikkapa blow dryssa tai laittaa kutrit kuntoon hiusstylistin värjäämänä alan uusimmilla tekniikoilla. Hoitolan valikoimasta löytyy lisäksi myös hauskoja pre party -paketteja, joiden avulla olemukseen voi saada kaivattua lisähehkua ennen juhlia tai tärkeää tapaamista. G.Barissa järjestetään myös perhepäiviä sekä tehdään lapsille meikkejä, kampauksia ja manikyyrejä. 

LUE MYÖS: Tallinnan parhaat kauneushoitolat ja kampaamot

G.Bar on kohtuuhintainen ja hyvälaatuinen hoitola, jossa pääsee hetkeksi arjen yläpuolelle. Ystävällinen henkilökunta saa vierailijan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja tekee kokemuksesta erityisen rentouttavan. Suosittelemme G.Baria lämpimästi kaikille hemmottelusta pitäville!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Osoite: Vesivärava tee 50

Aukioloajat: Ma-Su 9:00 – 21:00

G.Barin nettisivuilta löytyy hinnasto. Kannattaa ottaa myös seurantaan hoitolan inspiroivat Instagram -tili ja Facebook-sivu.

Previous Article

REVIV tarjoaa maailmalla suosittua IV-terapiaa Tallinnassa

Next Article

StarMedica tarjoaa esteettisiä hoitoja ja hammaslääkäripalveluita vankalla ammattitaidolla

Related Posts