Ecosh – Korkealaatuisia ravintolisiä suurella sydämellä

Virolainen Ecosh on vuodesta 2014 saakka toiminut korkealaatuisia ja pieteetillä valmistettuja ravintolisiä tarjoava yritys. Ecosh käyttää tuotteissaan mahdollisimman puhtaita ja luomulaatuisia raaka-aineita. Yritys tarjoaa laajan valikoiman terveyttä ja elinvoimaa vahvistavia sekä sairauksia ennaltaehkäiseviä ravintolisiä. Ecoshissa ollaan jatkuvasti tieteen kehityksen pulssilla ja kuunnellaan myös asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla. Suomessa Ecosh tunnetaan erityisesti muun muassa Detox kehonpuhdistussarjasta, Mielenrauha-, D-mannoosi– , Pau d’Arco– , Kurkumiini + piperiini -ravintolisistä.   

Ecosh on Tallinnan Terveysmatkan yhteistyökumppani ja tarjoaa 43 euron arvoisen lahjan kaikille osallistujille!
Terveysmatkalle osallistujat saavat C-vitamiini + Acerola ja D-vitamiini 4000IU ECOSH -lisäravinteet kotiinviemisiksi.

Ecoshin suomenkielisestä verkkokaupassa voit tutustua brändin laajaan valikoimaan ja tehdä edullisia ostoksia. Yli 59 euron tilaukset ilman postimaksua!

Ecoshin ravintolisiä kehitetään alan tunnustettujen tiedemiehien sekä perinteisen kansanlääketieteen avulla

Ecosh panostaa erityisesti laatuun ja tehokkaisiin, helposti imeytyviin ravintolisiin. Yrityksen johtamiselle sekä tuotannolle on myönnetty ISO 22000:2018 -sertifikaatti. Tuotteiden koostumus testataan Viron terveyslaboratorioissa sekä yksityisissä laboratorioissa. Mikrobiologisissa ja kemiallisissa testeissä varmistetaan, että tuotteessa on riittävästi sallittuja vitamiinien ja mineraaliaineiden vaikuttavia yksiköitä ja ettei raaka-aineissa ja tuotteissa esiinny ihmisille vaarallisia mikro-organismeja. 

Ecosh tekee tiivistä yhteistyötä alan tunnustettujen tiedemiesten, yliopistojen ja terapeuttien, esimerkiksi Tallinnan teknillisen yliopiston, EAS:in ja PRIA:n kanssa. Ecosh luottaa myös kansanlääketieteeseen ja ammentaa luonnonvoimasta palaamalla lääketieteen ja lääketeollisuuden alkujuurista. Yritys yhdistelee tuotteiden kehityksessä huipputeknologiaa sekä esivanhempien keräämää viisautta. 

Ecoshin arvoihin lukeutuu niin ihmisten kuin koko maapallon hyvinvoinnin tukeminen ja yritys onkin aktiivisesti mukana niitä tukevissa yhteiskunnallisissa hankkeissa. 

Virolainen maanläheisyys, huipputeknologia ja luonnonvoimat vievät Ecoshia maailmalle

Tällä hetkellä Ecosh toimii Viron lisäksi Suomessa, Italiassa, Latviassa, Liettuassa sekä Yhdysvalloissa. Suomenkielisestä verkkokaupasta brändin laadukkaita tuotteita on helppo ja nopea tilata kotiin. Yli 59 euron tilauksissa postimaksut ovat ilmaiset! Ecoshin verkkosivuilta löytyy ravintolisien lisäksi myös runsaasti tietoa terveellisen elämäntavan tueksi. 

Tutustu Ecoshin suomenkieliseen verkkokauppaan TÄÄLLÄ! 

Ecosh on Tallinnan Terveysmatkan yhteistyökumppani.
ECOSH -lisäravinteet GEDIKE15 koodilla – 15% verkkokaupasta.

Ilmoittaudu mukaan Tallinnan Terveysmatkalle TÄÄLLÄ!

Previous Article

KORILANE - maksimaalista hyötyä marjoista

Next Article

Miksi minulla oli aiemmin kahvi-intoleranssi? Tai miksi en kestänyt hajuveden hajua ollessani raskaana? Tai kuinka yhtäkkiä päädyin infuusiohoitoon omasta tahdostani?

Related Posts