Yritys joka alkoi yhdestä basilikan lehdestä: Esittelyssä Tammen yrttitarha

Vuonna 2001 alkunsa saanut Tammen yrttitarha lähti liikkeelle pienestä maustekasvista.

” Tammen yrttitarha sai alkunsa pienestä basilikakasvista, jonka ostin kokeiluksi vuonna 2001 opiskellessani Räpinan puutarhakoulussa. Olin juuri muuttanut maalle, enkä tiennyt paljoakaan yrttien kasvattamisesta”, kertoo Heli Viedehof, Tamme Ürdiaian emäntä heidän nettisivuillaan.

Kuvassa: Heli Viedehof, Tamme Ürdiaian emäntä. Kuva Tammen yrttitarha

Nykyisin yrityksen toiminta on kasvanut paljon pelkästä basilika kasvista eteenpäin: tuotantoon kuuluu herkullisia tuotteita kuten gourmet- ja maustehillot, marinoitu chili, yrttiöljyt, makusuolat sekä vuosien varrella kehitetyt yrtti- ja marjateet. Erikoisuuksiin kuuluu muun muassa mansikkahillo basilikalla, vadelmahillo mintulla sekä siiderihyytelö chilillä ja sipulitorttu.

Orgaanista ja luonnonmukaista tuotantoa

Hillot ja hyytelöt sopivat niin leivän päälle, pannukakuille kuin dipiksi! Kuva: Tammen yrttitarha

Kasvit ovat yrttitarhalla kasvatettuja, eikä niiden tuotannossa olla käytetty lainkaan keinolannoitteita tai kemikaaleja. Myös pakkauksessa ollaan otettu huomioon ekologisuus ja ne luokitellaan ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Yrttitarhassa voi halutessaan myös vierailla. Kierroksen jälkeen pääsee nauttimaan herkullisella Hea Tuju -teellä ja yrttipiirakkaalla!

Tammen yrttitarhan ”Minun lempitee”-yrttiteen löydät myös Tallinnan terveysmatkan terveyslahjapaketista. Mustaherukka, omenat, vadelmanlehdet, minttu ja timjami jättävät sinulle raikkaat teehetket muistoksi matkalta.

Mikäli matkustaminen Viroon ei ole sinulle kuitenkaan tällä hetkellä mahdollista, niin tuotteita pystyy ostamaan nettikaupasta tai peräti 12 jälleenmyyjän liikkeestä.

Käy katsomassa lisää tietoa yrtityksestä sekä perehtymään paremmin suussa sulavaan ja terveelliseen valikoimaan tästä.

Previous Article

Tõrvaaugu luomutila myy orgaanisia tuotteita ympäri Viroa

Next Article

Nordic Labs - funktionaalisen lääketieteen testit

Related Posts