Confido – karvanpoistoa kivuttomasti ja edullisesti

Lääkärikeskus Confido tarjoaa kävijöilleen kattavat palvelut kokonaisvaltaisen terveyden saavuttamiseksi. Tällä kertaa perehdyimme Confidon esteettisten toimenpiteiden vastaavan sairaanhoitajan Jekaterina Tšernitskaja kanssa laser karvanpoiston pariin, jonka lopputuloksena saat sileän ihon.

Karvanpoisto laserilla on turvallinen ja tehokas toimenpide ei-toivottujen karvojen lopulliseen poistamiseen. Lasertoimenpiteen jälkeen unohdat karvankasvun viikoiksi, ja useamman käynnin jälkeen lopullisesti. Confidon esteettisellä klinikalla käytetään laserilla tapahtuvaan karvanpoistoon kansainvälisen luokan laitteita, ja toimenpiteen suorittaa vain sellainen henkilökunta, jolla on taustalla terveydenalan tutkinto sekä asianmukainen koulutus tehtävään.

Kysyimme toimenpiteen tekemisestä, hoidon lopputuloksesta sekä kenelle se sopii Confidon esteettiseltä sairaanhoitaja Jekaterina Tšernitskajalta.

Kuinka laser karvanpoisto toimii?

Laser karvanpoisto on tehokas tapa päästä eroon kehon karvoituksesta lopullisesti, sillä se poistaa karvan pysyvästi vahingoittamatta ihoa. Laser tyyppejä on useita erilaisia ja erot pohjautuvat lasersalamoiden eri aallonpituuksiin, joista osalla on syvempi vaikutus kuin toisilla. Meidän klinikallamme on uusimmat ja tehokkaimmat laserit ja käytämme Alexandrite– ja NdYag-lasereita, hoidossa otetaan huomioon myös kunkin asiakkaan oma ihotyyppi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hoidot suorittaa Confidolla niihin erikoistuneet sairaanhoidon ammattilaiset, hän kertoo

Karvanpoiston myötä myös ehkäistään karvojen uudelleen kasvaminen, jatkaa Jekaterina.

Hoidossa lyhyt laser salama vaikuttaa karvan pigmenttiin. Tämän seurauksena solut, jotka toimittavat juureen ravinteita tuhoutuvat, jonka seurauksena karva lopettaa kasvamisen ja putoaa. Toimenpide siis poistaa olemassa olevat karvat sekä estää uusien muodostumisen ja kasvun.

Mitä odottaa laseroinnin jälkeen?

Laseroinnin tuloksena uutta karvoitusta ei synny laseroidulle alueelle lainkaan noin 80-99 prosentin todennäköisyydellä, edellyttäen että asiakas käy toimenpiteessä yhteensä 8-10 kertaa 4-6 viikon välein. Tietysti kaikki riippuu potilaan yksilöllisistä ominaisuuksista. Laserointi ei aiheuta ihoärsytystä, sisäänpäin kasvaneita karvoja, viiltoja ihossa tai muita vastaavia sivuvaikutuksia joita muissa karvanpoistoissa saattaa tulla, hän kertoo.

Kenelle palvelu sopii?

Laser karvojenpoisto sopii kaikille jotka ovat väsyneitä taistelemaan epätoivottua karvoitusta vastaan kehon eri osissa. Lisää tietoa saat asiantuntijalta suoraan, esimerkiksi karvojenpoistoa edeltävässä konsultaatiossa, mikäli jokin asia mietityttää suuresti.

Tuleeko toimenpiteeseen valmistautua jollain tapaa?

Lasersäde vaikuttaa vain follikkeleihin, jotka ovat aktiivisessa kasvuvaiheessa, joten uusien karvojen kasvaessa laserkarvanpoisto tulee siis toistaa. Yleinen virhe, jonka asiakkaat tekee toimenpiteeseen tullessaan on karvoituksen vahaaminen ja karvojen poisto juuresta asti. Jekaterina muistuttaa, että ennen toimenpidettä tulee olla kuukausi vahaamatta tai poistamatta muulla tavalla kuin sheivaamalla karvoitusta alueelta, jota varten tulet toimenpiteeseen. Vältä myös solariumia sekä rusketuksen ottamista kaksi viikkoa ennen toimenpidettä.

Toimenpiteen jälkeen

Toimenpiteen jälkeen tulee välttää saunomista sekä kuumaa suihkua seuraavan vuorokauden ajan. 14 päivää toimenpiteen jälkeen olisi hyvä välttää vielä suoraa auringonottoa ja solariumia sekä käyttää aurinkorasvaa ulkona oleskelun aikana sään vaatiessa.

Kuinka kauan karvoitus pysyy poissa yhdellä hoitokerralla?

Yleensä ensimmäisen toimenpiteen jälkeen karvoitus pysyy pois 2-3 viikon ajan.Suosittelen yleisesti toimenpiteen uusimista 1-3 kertaa vuodessa, jotta saavutetaan pysyviä lopputuloksia.

Tutustu Confidoon lisää tästä.

Jalkojen karvanpoisto laserilla maksaa Confidossa 150-270€ väliltä. Muiden aluiden karvanpoistohinnat löytyvät Confidon verkkosivulta.

Hyödynnä TERVEYSMATKA alekoodia ja saat -10% kaikista esteettisistä palveluista.

Previous Article

Kukoista terveydessäsi - Tutustu upeisiin verkko-oppaisiin!

Next Article

Tõrvaaugu luomutila myy orgaanisia tuotteita ympäri Viroa

Related Posts