StarMedica tarjoaa esteettisiä hoitoja ja hammaslääkäripalveluita vankalla ammattitaidolla

StarMedica tarjoaa ammattitaitoista esteettistä kirurgiaa, dermatologisia hoitoja sekä hammaslääkäripalveluita. Niin kosmeettiset kuin hammashoidon toimenpiteet tehdään lääkäreiden toimesta, joilla kaikilla on omalla alallaan monen vuoden vankka kokemus. Klinikan tärkeimpiin arvoihin kuuluukin ammattimaisuus, jota tukee viimeisin teknologia sekä tietämys alan uusista tuulista. 

StarMedicalta kerrotaan, että jokaisen asiakkaan kohdalla hoitotarve ja -suunnitelma tehdään niin, että se vastaa juuri hänen tarpeitaan. Klinikalla pyritään tukemaan jokaisen asiakkaan luonnollisen kauneuden lisäksi myös terveyttä. Tällä klinikalla ei sorruta ylilyönteihin, vaan asiakkaalle kerrotaan rehellisesti juuri hänen tilanteeseen sopivat  hoitomahdollisuudet.  

Hammaslääkäripalveluita, pistoshoitoja, tatuointien poistoa sekä päänahan ongelmien hoitoa

StarMedican hoitovalikoimaan kuuluvat laajasti erilaiset hammaslääkäripalvelut suun perusterveydenhuollosta vaativampiin toimenpiteisiin. Klinikalla tehdään mm. hammasproteeseja, paikallista puudutusta vaativia leikkauksia, esteettistä hampaiden hoitoa, hammaskiven poistoa sekä normaaleja suun terveyden tarkastuksia. 

STARMEDICAN HOITOVALIKOIMAAN KUULUVAT LAAJASTI ERILAISET HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUT SUUN PERUSTERVEYDENHUOLLOSTA VAATIVAMPIIN TOIMENPITEISIIN.

Esteettisen kirurgian puolella on tarjolla erilaisia pistoshoitoja. StarMedican palvelutarjontaan kuuluvat ryppyjä silottavat botox- ja täyteainehoidot, huulien muotoilu, mesoterapia, liikahikoilun hoito, biorevilisaatio ja erilaiset dermatologiset hoidot.

Klinikalla tehdään myös plasmahoitoja kasvojen ja päänahan iholle, joissa siis asiakkaan omaa veriplasmaa käytetään elvyttämään ja virkistämään ongelma-alueen ihoa. Kasvojen alueen plasmahoidot parantavat erityisesti ihon elastisuutta sekä kuntoa ja päänahalle tehtävät plasmahoidot tehoavat ohenevaan tukkaan.

StarMedicalla tehdään lisäksi tatuointien laser-poistoja. StarMedicalla on tarjolla laajasti erilaisia hoitoja hiustenlähtöön sekä muihin päänahan ongelmiin edellä mainittujen plasmahoitojen lisäksi.

Klinikan tarjoamiin hoitoihin voit tutustua tarkemmin StarMedican nettisivuilla. Tällä hetkellä klinikan nettisivut on saatavilla ainoastaan viroksi ja venäjäksi, mutta tammikuussa sivustosta on tulossa myös englanninkielinen versio. Klinikan henkilökunta puhuu hyvää englantia, joten mikäli haluat lisätietoja hoidoista, kannattaa ottaa yhteyttä klinikkaan sähköpostitse.

Osasta hoitoja on myös mahdollista saada Kela-korvausta. Oikeutus hoitojen tai konsultoinnin Kela-korvaukseen kannattaa tarkistaa kuitenkin aina etukäteen Kelalta.

StarMedican moderni klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä 

StarMedican klinikka sijaitsee Pirita tien varrella uuden kerrostalon alakerrassa. Paikalle pääsee useilla busseilla Tallinnan keskustasta. Bussipysäkiltä matkaa klinikalle on muutama sata metriä. Klinikan tilat ovat siistit ja avarat. Ennen hoitojen aloittamista asiakkaan kanssa keskustellaan hoidon tarpeesta, odotetusta lopputuloksesta sekä selvitetään asiakkaan nykyinen terveydentila ja mahdolliset lääkitykset.

BOTOX- JA TÄYTEAINEHOIDOT TEHDÄÄN STARMEDICALLA AINA LÄÄKÄRIN TOIMESTA.

Hoidon päätyttyä asiakkaalle kerrotaan mahdolliset jälkihoitotoimenpiteet ja neuvotaan esimerkiksi siinä, että kuinka pian pistoshoitojen jälkeen voi käydä saunassa. Klinikan ammattitaitoisten lääkäreiden kanssa olo tuntuu turvalliselta ja kaikesta huomaa, että asiakkaasta välitetään. Asiointi sujuu englanniksi, viroksi tai venäjäksi. 

StarMedican yhteystiedot ja aukioloajat

Aukioloajat:
Ma-Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 15.00

Varaa aika esteettisiin hoitoihin tai hammaslääkäriin StarMedican nettisivuilta. Ajanvaraus onnistuu myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Sähköposti: info@starmedica.ee
Puhelinnumero: +372 56 970609

Osoite: Pirita tee 26c/1, Kesklinna linnaosa, 10127, Tallinna

Kannattaa tarkastaa sijainti etukäteen kartalta, sillä klinikka sijaitsee hiukan Pirita tieltä sisämaahan päin.

StarMedican nettisivut ovat tällä hetkellä ainoastaan viron ja venäjän kielellä. Klinikan henkilökunta puhuu sujuvaa englantia,.

Previous Article

Hemmottelua päästä varpaisiin ihanassa G.Barissa

Next Article

NOP – Neighbourhood Organic Place 

Related Posts