Parhaan hyödyn Terveysmatkasta saat tutkimustulosten analyysioppaan avulla, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi saamasi laborotorioarvot. Analyysioppaan ja kolmen kuukauden yksilöllisen asiakasohjelman avulla voit tehdä mm. parannuksia ruokavalioosi ja tietoa suositeltavista lisäravinteista. Lisäksi voit maksimoida hyvinvointiasi IV-terapiassa päivän aikana tai täydentää tutkimuspakettia muilla lisäpalveluilla.

Lue lisää kaikista Tallinnan Terveysmatkan lisäpalveluista TÄÄLTÄ.

Tutkimustulosten analyysiopas, 39 euroa

Sairaanhoitaja ja ravitsemusneuvoja Julia Gediken laatimasta oppaasta löydät selväsanaisesti tietoa siitä, mitä kukin veriarvo tarkoittaa ja onko se optimaalisten viitearvojen sisällä.

Ravitsemusneuvojan laatima kolmen kuukauden asiakasohjelma, 199 euroa

Kolmen kuukauden ravitsemukseen ja yleiseen hyvinvointiin keskittyvä asiakasohjelma räätälöidään tarpeisiisi laboratoriotulosten perusteella. Ravitsemusneuvoja Julia Gediken laatima ohjelma pitää sisällään kattavat ja yksityiskohtaiset neuvot ravitsemukseen, mahdollisiin vitamiini-, hivenaine- ja lisäravinnetarpeisiin sekä lepoon ja rentoutumiseen. Asiakasohjelman avulla rakennat itsellesi vaivattomasti terveyttäsi parantavan päiväohjelman. Ohjelma pitää sisällään useita vaihtoehtoja, joten sitä on helppo soveltaa omaan elämäntilanteeseen parhaiten sopivaksi.

*Hinnassa on mukana kuljetukset satamasta tai majoituspaikasta laboratorioon sekä lounaalle, vierailu REVIV -klinikalla sekä 43 euron arvoinen lahjapaketti. 

Imoittaudu mukaan Terveysmatkalle TÄÄLLÄ!