Vastuuehdot

”Tallinnan Terveysmatkan” ohjelma on suunniteltu terveille liikuntakykyisille ihmisille. Jokainen terveysmatkalle osallistuva ymmärtää osallistuvansa siihen vapaaehtoisesti ja omalla vastuullaan. 

Vaikka ”terveysmatkan” ohjaa laillistettu terveydenhoitoalan ammattilainen, matka ei ole terveydenhoitoalan palvelu eikä ”terveysmatkan” ohjaaja Julia Gedike ole matkan aikana saatujen palveluiden tarjoaja. Kaikki palveluiden tarjoajat luetellaan alla olevassa Palveluiden tarjoajat luvussa. Ohjaaja Julia Gedike ei vastaa näiden palvelutarjoajien mahdollisesta vahingontuottamisesta tai muista haitallisuuksista, jotka tapahtuvat ”terveysmatkan” aikana. Osallistuja huomioi, että hän vapauttaa tapahtuman tarjoajan vastuusta tapaturman sattuessa.

Ohjaaja ei tee diagnooseja eikä voi antaa luotettavaa arviota osallistujien terveydentilasta. Epävarmassa tilanteessa osallistuja on velvollinen neuvottelemaan oman lääkärinsä kanssa suositusten sopivuudesta omalla kohdallaan.

”Terveysmatkaa” ei ole suunniteltu psyykkisten tai fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen. ”Terveysmatka” ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. ”Terveysmatka” ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä.

”Terveysmatkan” järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Osallistuja on itse vastuussa oman tapaturma- ja matkavakuutuksensa hankinnasta.

Maksu- ja peruutusehdot

Ilmoittautumiset ”terveysmatkalle” ovat sitovia. Varausmaksu on 105€. 

Mikäli peruutus tapahtuu alle 14 päivää ennen ”terveysmatkaa”
– pidätämme varausmaksun (105€).

Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö.
Jos tapahtuma ei jostain syystä tapahdu, palautamme varausmaksun.
Kaikki maksut Tallinnassa asiakas maksaa omatoimisesti paikan päällä suoraan palveluntarjoajille (riippuen valitsemastasi paketista). 

Tallinnan terveysmatkan palveluntarjoajat

  1. Helsinki-Tallinna-Helsinki välisestä matkasta vastaa Tallink Oy tai muu vastaava palveluntarjoaja. Laivalippujen tilauksesta vastaa matkailija itse.
  2. Tallinnassa tapahtuvasta kuljetuksesta vastaa NICOLINES OÜ.
  3. ”Terveysmatkalla” tehdyistä tutkimuksista kuten veri- ja virtsakokeista ja ultraäänitutkimuksista vastaa terveyskeskus CONFIDO HEALTHCARE GROUP OÜ (rekisterinumero 12874945), joka sijaitsee osoitteessa Veerenni 51, Tallinna

Lounaasta vastaa ravintola NOP OÜ (rekisterinumero 11430471).

Tallinnan terveysmatkan lisäpalveluntarjoajat

  1. IV- ja/tai IM-hoidoista (suonensisäinen hoito sekä lihaksiin pistettävät injektiot) vastaa yksityinen sairaalakeskus REVIV Tallinn (Advancer OU rekisterinumero 11121847, terveydenhuollon lisenssi L05253). 
  2. Piilevän ruokaintoleranssin testistä vastaa asiakkaan valinnasta riippuen Ro-Clinic EST OU (rekisterinumero 14350718). tai Synlab OU (rekisterinumero 11107913)
  3. Suolahuoneen sessiosta vastaa HALOS LASTEKESKUS MTU (rekisterinumero 80598626)

Matkavakuutus

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvitsemista vapaaehtoisista vakuutuksista, vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta.

Sopimusehtojen hyväksyminen

Molempia osapuolia velvoittava sopimus ”terveysmatkaan” osallistumisesta syntyy ilmoittautuessasi matkalle ilmoittautumislomakkeella tai yhteydenottoviestillä.